Kush jemi ne

IOGT Zvicër ka qenë aktiv për 150 vjet në parandalimin dhe trajtimin e alkoolit dhe të problemeve të drogës. Pamja e plotë e njeriut dhe varësia e  tij nga substancat aktive shkakton që organizata jonë të përqëndrohet në personin, familjen e tyre, ambientin e tyre, përbërjen, shoqërinë dhe aspektet ekonomike dhe politike.

Anëtarët vullnetarë aktivitetet e tyre i mbështesin në njohuritë shkencore dhe i lidhin me një mënyrë jetese pa alkool dhe drogë. IOGT është një organizatë shëndetësore ndërkombëtare dhe është në kontakt të ngushtë me WHO dhe Eurocare.

Informata

Kopfhoch Albanisch wurde finanziell unterstützt durch Migros Kulturprozent

Përgjegjësit e projektit

  • Priska Hauser-Scherer, HFS diplomuar shoqërore punëtor, trajner dhe trajner NLP
  • Enver Osmani, Dipl. FH SA, këshilltar, trajner

Dizajn, grafika dhe zbatimi e faqes internetit
Michael Birchler

 

Piktura

Flash lojë "Ente gut alles gut"
www.mach-parat.de