Cili është ndryshimi midis një paqëndrueshëm dhe nxitimit dhe se çfarë nënkuptohet nga pirje deri në komë. Read more
Me fjalën "binging" kuptohet "tepër". "Binge drinking" është i rrezikshëm. Pse, lexo këtu... Read more
Alcopops janë popullore. Sidomos tek të rinjtë. Pse është kjo kështu dhe është duke rezultuar në një alcopop, lexo tani ... Read more
çka është helmimi nga alkooli dhe si vjen deri aty... Read more